egészség, wellness - orvos és gyógyulás
BOTOX KEZELÉS
Arcfiatalítás botox injekció segítségével. Dermaroller és hámlasztás: bőrápolás. Ráncfeltöltés valamint ránctalanítás - Botox-kezelés fokozott verejtékezés, hónalji izzadás csökkentése.
Plastic surgery (tummy tuck, liposuction, breast lift) & dental treatment in Hungary, Budapest. Affordable cosmetic surgery and dental implants - cosmetic dentistry overseas.
Dentists in Hungary, dental service and treatment in Budapest. Your dental care provider - cosmetic dentistry at affordable prices in our dental clinic.
SAVTALANÍTÁS
Lúgosítás: a pH csoda (a zöld ital) - allergia, fogyókúra és hatékony fogyás. PHCSODA - elsavasodás ellen. Innerlight SuperGreens: lugosítás Dr Young módszerével.
Pszichoterápia - pszichoszomatikus tünetek, szorongás, depresszió és pánik betegség terápiás kezelése. Önismereti pszichodráma csoportok.
ONLINE DOCTOR
Online természetgyógyász konzultáció.
Holisztikus gyógyászat: egészséges étrend, életmód és betegség megelőzés.
SLIMFITT alakformálás és testkezelés. Bőrfeszesítés: cellulit, narancsbőr kezelés. Arcfiatalítás, ránctalanítás hatékonyan. Zsírleszívás, zsírégetés a SlimFitt alakformáló és wellness szalonban.

 

 


 


 


"Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt."

KINEK AZ EGÉSZSÉGE?

Jó dolog egészségesnek lenni - ezt az tudja igazán, aki éppen valamilyen betegségben szenved. Sokan nem becsülik meg az egészségüket.

A természetgyógyászat alapja: a megelőzés mindennél fontosabb.


Az egészséget nem kapjuk, meg kell dolgozni érte!!!

Az egészséges életmód egészen addig nem fontos, amíg valaki beteg nem lesz. Akkor megyünk orvoshoz, amikor már BAJ van.

Az orvos sem szent - nem is mindig találja meg a kiváltó okot. Megprobálja kezelni a tüneteket és felír valamilyen gyógyszert, rosszabb esetben többfélét is, melyek együttes hatásáért nem vállal garanciát. Nem az orvosokkal van a baj - teszik a dolgukat.

De mi egészségünk csak nekünk FONTOS.

Sokan hisznek abban, hogy különböző gyógyszerek azért vannak, hogy megszüntessék a betegségeket. A bölcsek azonban több ezer évvel ezelőtt is hangoztatták, hogy gyógyítani csak a természet képes, az orvos legfeljebb kezelni (és tünetmentesíteni) tud.

FIATALON KÉSZÜLJ AZ IDŐS KORRA

Amennyiben meg akarjuk élni...

Az sem mindegy, hogy hogyan. Az életminőség sokak számára megfoghatatlan fogalom - nem élünk tudatosan egyáltalán és csak akkor gondolkodunk el az életvitelünkön, amikor baj van. Idős korban lemantálni azon, hogy mit rontottunk el...már KÉSŐ!

MITŐL EGÉSZSÉGES AZ EMBER?

Csak közhelyeket tudunk említeni - mégis a titok nyitja ezekben rejlik.

A sport, mozgás nagyon hiányzik az életünkből. "Nincs rá idő" mondják sokan. Az életünk tönkretételére van? Kikerülve az iskolapadból a legtöbb ember "örül", hogy nem kell mozognia.

Ez nagyon tragikus... A mozgás öröm! Boldogsághormon szabadul fel és oldja a stressz nem kívánt hatásait.

Az egészséges táplálkozás egy újabb megvalósítható, mégis elhanyagolt életmódi kérdés. Az vagy, amit eszel. Változatos étrend, káros (rákkeltő) anyagok mellőzése. Napi többszöri étkezés - sok zöldség és idény gyümölcs bevitele ajánlott. Vitamin, ásványi anyagok és nyomelemek. Mindenki tudja...mégsem teszi...MIÉRT?

Olvassa a fittpercek cikkeit, mely bulvármentes életmód tanácsokat ad az egészséges élet minden területén.

Ezt kellene tanítani az iskolákban, nem a sok, számunkra hasztalan tantárgyat. Milyen jó tudni, hogy milyen a kovalens kötés, közben meg nem tudjuk, hogy milyen a helyes étrend. Nem tudjuk kezelni a stressz helyzeteket, kapcsolatainkat és nem tanuljuk meg, hogyan készüljünk fel a nagybetűs életre.

Sok népbetegség oka a helytelen életmód - szív és érrendszeri betegségek, aranyér, reflux (gyomorsavtúltengés) és a daganatos betegségek mind visszavezethetők a helytelen táplálkozás, a stresszes életmód és a lelki tényezők együttes szinergikus hatására.

Pedig fokhagyma, vöröshagyma, kamilla tea, lenmag és zöldség-gyümölcs táplálékforrások mindenki számára elérhetőek. Csak nem élünk tudatos életet és nem tesszük, amit tennünk kellene, hogy egészségesen éljünk.

A testi betegségek nagy része pszichoszomatikus jellegű. Kezelni kell a stressz ránk gyakorolt hatását. A stressz valahol értünk van - csak sajnos nem tudunk vele bánni. Mi lenne, ha nem magunk ellen fordítanánk ezeket a hatalmas energiákat?

Pihenés, kikapcsolódás sokat segít abban, hogy újra feltöltődjünk és egy kicsit lazítsunk. Ez igaz a napi 7-8 óra alvásra és szükség lenne a hétvégi aktív pihenésre is.

Az utazás, levegőváltozás és az új élethelyztek (stressz, mely elfeledteti a régi gondokat egy kis időre) mind jó hatással vannak jólétünkre, közérzetünkre és hosszabb távon az egészségünkre.

HOGY ÉRZED MAGAD A BŐRÖDBEN?

A minőségi élet az egészség nem pedig pénz kérdése. A boldogság záloga nem a vastag bankszámla, hanem az önbizalom, egészség és szeretet (boldogság) valamilyen szerencsés együtt létezése.

Folyamatosan bővülő pr írások * Online megjelenés 
ENGLISH
* Hungarian links
EGYÉB LINKEK

* Dentista LaPorta
* Rádiófrekvenciás
* Dental abroad
* Wellness szalon
* Lúgosítás
* Biotermékek
* Kozmetika

SZÓLÁSOK


"az ördög a belekben lakozik"

"azzá leszel, amit eszel"

"a belek a tyúkokkal mennek aludni"

"táplálékod legyen gyógyítód"

"akkor becsüli meg az ember az egészséget, amikor nincs"

"hiába ott a kincs, ahol egészség nincs"


PR ÍRÁSOK KÜLÖNBÖZŐ TÉMÁKBAN - CONTEXTUAL ADVERTISING - LINKEK ÉS SZÖVEGKÖRNYEZET

költöztetés horoszkóp egészség klíma póló angol téligumi ránctalanítás webshop nyaralás utazás gyógyulás taxi autósiskola munkavédelem
autófesték kertépítés phcsoda wellness ingatlan eladó kiadó bérbeadó lámpa csempe életmód nyílászáró sofőrszolgálat parkoló webshop ajtó ablak
webáruház szőnyeg könyv orvos hotel társkereső doctor műköröm építésziroda kozmetika természetgyógyászat Balaton lúgosítás konyhabútor